TattooMed® LASER AFTERCARE L1 / L2 / L3

TattooMed® LASER AFTERCARE L3 PROTECT крем

СИГУРНА И ЕФЕКТИВНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА ЗА ТРЕТИРАНАТА С ЛАЗЕР КОЖА

Laser Aftercare L3 PROTECT

TattooMed® LASER AFTERCARE L3 PROTECT
СИГУРНА И ЕФЕКТИВНА СЛЪНЦЕЗАЩИТА ЗА ТРЕТИРАНАТА С ЛАЗЕР КОЖА.

Осигурява в процеса на възстановяване на кожата след лазерна процедура високоефективната UVA/ UVB широколентова фотопротекция (LSF / SPF 30) и помага за регенерацията на клетките. След третирането с лазер, много важно е предпазването на кожата от слънчева светлина. TattooMed® LASER AFTERCARE L3 PROTECT защитава кожата при излагане на слънце, облекчава неприятните странични ефекти като парене, сърбеж или усещане за слънчево изгаряне.

TattooMed® LASER AFTERCARE L3 PROTECT КРЕМ – СЪСТАВ

След третирането с лазер освен охлаждане, успокояване на раздразненията, защита от инфекции и хидратация, много важна е защитата на кожата от слънчева светлина, което през летните месеци често е голямо предизвикателство за пациентите. TattooMed®LASER AFTERCARE L3 PROTECT дава възможност за ефективна слънцезащита в първите дни след лазерната процедура. TattooMed®LASER AFTERCARE L3 PROTECT е с висок слънцезащитен фактор (LSF 30) и защитава кожата от излагане на слънце. Едновременно с това кремът облекчава неприятните странични ефекти като парене, сърбеж или усещане за слънчево изгаряне. Кремът може да се използва между отделните процедури за защита на кожата от слънце, а така също и след приключване на циклите като слънцезащитен крем и за по-голям комфорт.

TattooMed® LASER AFTERCARE L3 PROTECT – ПРИЛОЖЕНИЕ

Външно, нанася се върху кожата. Използва се от втората седмица след лазерната процедура или след затихване на раздразненията по кожата на третирания участък при излагането на слънце. TattooMed® LASER AFTERCARE L3 PROTECT се нанася 2 – 3 пъти на ден или тогава когато е необходимо (при излагане на слънце) с леки масажни движения. TattooMed® LASER AFTERCARE L3 PROTECT може да се използва между отделните лазерни процедури при излагане на слънце и шест месеца след приключването им, за да се предпази третираната с лазер кожа от слънчевата светлина, която е опасна и може да доведе до нежелана хиперпигментация. Кремът може да се използва и като слънцезащитен за по-голям комфорт и сигурна защита..